Η Εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία πλήρη συλλογή σε ρούχα, κυρίως σε Μεγάλα Μεγέθη (στη Θεσσαλονίκη μέσω του φυσικού καταστήματος και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του eshop), και αξεσουάρ των πιο elegant και chic brand names της αγοράς. Οραματιζόμαστε outfits ανάλογα με τον τύπο σώματος κάθε γυναίκας τα οποία θα αναδεικνύουν τις καμπύλες της και την κομψότητα της. Η εταιρία Marie Doré άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα της γυναικείας ένδυσης το 2016. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και τις οικονομικές επιταγές της σημερινής κοινωνίας, οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα το οποίο θα αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την κομψότητα κάθε γυναίκας ξεχωριστά, σε προσιτές τιμές.

Επισκέψου το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 79-Λαογραφικό Μουσείο) για να δεις από κοντά όλη τη συλλογή μας σε Μεγάλα Μεγέθη ή περιηγήσου στο site μας.

Η Marie Doré συνεργάζεται με μία ομάδα δημιουργών και άλλων συντελεστών οι οποίοι έχουν όρεξη και πάθος για τη δουλειά τους και προσπαθούν συνεχώς να προσφέρουν την καλύτερη αγοραστική εμπειρία σε μεγάλα μεγέθη στους χρήστες/επισκέπτες.

Η εταιρία επιλέγει πολύ προσεκτικά τους προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται ώστε να σας προσφέρει όσο το δυνατόν την καλύτερη ποιότητα σε stylish προϊόντα και μοναδικές τιμές. Ενδεικτικά προμηθευτές μας είναι εταιρίες όπως οι Fuego Fahion, Just Perfect, Kyara Fashion και πολλοί άλλοι.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια κενή θέση εργασίας. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ενταχθείτε στο δυναμικό της εταιρίας μας μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο carrer@mariedore.gr