Τηλεφωνική Επικοινωνία
Τηλέφωνο επικοινωνίας2310 - 856256 - 6948174687

 
 
 

 

Υποβολή παραγγελιών

Το www.mariedore.gr σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλετε μία παραγγελία χωρίς να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Επιλέγετε το προϊόν που σας ενιαφέρει και «Κλικάρετε» στην επιλογή «Αγοράστε με 1 κλικ». Έτσι μπορείτε εύκολα και ταχύτατα να συμπληρώσετε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της υποβολής της παραγγελίας σας. Η ιστοσελίδα mariedore.gr δηλώνει ότι η χρήση του site απαγορεύεται από ανηλίκους, επομένως με την υποβολή παραγγελίας εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα που διατίθενται στο www.mariedore.gr έχουν υποστεί ενδελεχή έλεγχο. Στην περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν που θεωρήσετε ελαττωματικό οφείλετε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν (εντός 4 εργάσιμων ημερών το μέγιστο από την ημερομηνία παραλαβής) ώστε να επιστραφεί σε εμάς. Στην περίπτωση που το προϊόν θα χαρακτηριστεί ως ελαττωματικό από τους αρμόδιους θα γίνει η άμεση αντικατάστασή του εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα είτε θα σας αντικατασταθεί με κάποιο παρόμοιο, αν το επιθυμείτε, ή θα σας επιστραφεί το ακριβές ποσό που καταβάλατε. Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την εκ νέου αποστολή αλλά και για την αποστολή από εσάς στην εταιρία. Το χρήματα θα σας επιστραφούν στο ακέραιο εντός 1 έως 15 ημερών. Το χρονικό διάστημα επιστροφής των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Αν η πληρωμή έχει γίνει με μεταφορά ποσού στον αριθμό λογαριασμού της εταιρίας το ποσό σας επιστρέφεται άμεσα ενώ με την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας απαιτείται περισσότερος χρόνος.

Τιμές προϊόντων

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. αλλά όχι τα έξοδα αποστολής για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στην ενότητα Έξοδα αποστολής. Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος, όμως οι εκπτώσεις ή/και οι προωθητικές ενέργειες ενδεχομένως να διαφέρουν. Στην ιστοσελίδα mariedore.gr φροντίζουμε να αναγράφονται οι ακριβείς τιμές προϊόντων. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην σας αποστείλει την παραγγελία σε περίπτωση εμφανούς λάθους. Στην περίπτωση που συμβεί το ανωτέρω θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν, εφόσον έχετε υποβάλει κάποια παραγγελία, για να την επιβεβαιώσετε εκ νέου ή να την ακυρώσετε. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση των επισκεπτών/χρηστών, παρόλα αυτά το ανωτέρω δεν ισχύει για παραγγελίες που έχουν υποβληθεί αλλά δεν έχουν αποσταλεί. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€).

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρία Marie Doré προσπαθεί συνεχώς να επικαιροποιεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της. Εντούτοις, επειδή μεσολαβεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την υποβολή μίας παραγγελίας μέχρι την ενημέρωση των αποθηκών μας, η εταιρία επιφυλάσσεται για την εξάντληση του αποθεματικού κάποιου προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε για άλλα παρόμοια προϊόντα με αυτά που παραγγείλατε. Στην περίπτωση που έχει προπληρωθεί το προϊόν που επιλέξατε και δεν επιθυμείτε κάποιο παρόμοιο θα σας επιστραφεί το ποσό στο ακέραιο.