Τηλεφωνική Επικοινωνία
Τηλέφωνο επικοινωνίας2310 - 856256 - 6948174687

 
 
 

 

Ο παρόν δικτυακός τόπος σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αποκτήσατε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματός σας και να τα αντικαταστήσετε με οποιαδήποτε άλλα. Για να γίνει η αλλαγή ενός προϊόντος καλείστε να ενημερώσετε την εταιρία είτε τηλεφωνικώς στο 2310  856256 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο returns@mariedore.gr. Μας ενημερώνετε για το νέο προϊόν που σας ενδιαφέρει και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σας αποστέλλεται εκ νέου την ημέρα παραλαβής του προς αντικατάσταση προϊόντος. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που παραλήφθηκαν (χωρίς φθορές, με όλες τους τις σημάνσεις-καρτελάκια, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί κ.τ.λ.) και να συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής που εσωκλειόταν στο δέμα. Επιπλέον συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής προϊόντων που βρίσκεται μέσα στην αρχική συσκευασία ή πατήστε εδώ. Σε αυτό αναγράφετε τα στοιχεία σας, την αιτία αλλαγής των προϊόντων αλλά και τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε (αν πρόκειται για ένδυμα σημειώνετε το χρώμα και το μέγεθος).

Για Ελλάδα

Τα μεταφορικά έξοδα για την αλλαγή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ και βαραίνουν την εταιρία μας. Για να επωφεληθείτε της Δωρεάν αλλαγής θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το δέμα σας αποκλειστικά με την κούριερ ACS και χρέωση παραλήπτη. 

***Σημαντική ενημέρωση! Σε προϊόντα που έχουν έκπτωση από 30% και πάνω, η πρώτη αλλαγή κοστίζει 5€.***

Σε περίπτωση δεύτερης ή τρίτης αλλαγής, για οποιδήποτε προϊόν, τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Για Κύπρο

Η εκ νέου αποστολή από την εταιρία μας προς τον πελάτη είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ η αποστολή των προς αλλαγή προϊόντων από τον πελάτη προς την εταιρία μας βαραίνουν τους ίδιους. Η Marie Doré δεσμεύεται να αναλάβει εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση ελαττωματικών ή λάθος προϊόντων από αυτών που παραγγέλθηκαν.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ στα ελαττωματικά προϊόντα. Στην περίπτωση που αγοράσετε ένα προϊόν το οποίο δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, και δεν ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε άλλο που παρέχεται στο site μας, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ΠΙΣΤΩΣΗ του ποσού που καταβάλατε. Η πίστωση έχει ισχύ για 2 μήνες και εντός αυτού του διαστήματος σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το προϊόν που σας αρέσει. Με το πέρας των 2 μηνών, και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το διαθέσιμο χρηματικό ποσό, η εταιρία Marie Doré θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας θυμίσει τη πίστωσή σας για να επισπεύσετε την αγορά κάποιου προϊόντος. Όταν αγοράζετε προϊόντα από την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μόνο από αυτήν την ενότητα μπορεί να γίνει αλλαγή και όχι από τα προϊόντα της νέας σεζόν. Για λόγους υγιεινής, μαγιό, κορμάκια, κορσέδες, καλσόν και εσώρουχα δεν επιστρέφονται.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε στην έδρα μας Βασιλίσσης Όλγας 79 Ι Θεσσαλονίκη ή με οποιαδήποτε εταιρία ταχυμεταφορών εσείς επιθυμείτε με έξοδα αποστολέα.