Τηλεφωνική Επικοινωνία
Τηλέφωνο επικοινωνίας2310 - 856256

 
 
 

 

Για Ελλάδα

Η Marie Doré προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού με πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή με μεταφορά χρημάτων.

Εναλλακτικά για παραγγελίες με πληρωμή με Αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 45€ και άνω. Στην περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας σας είναι λιγότερο των 45€ η χρέωση των μεταφορικών ανέρχεται στα 4€ και βαρύνει τον παραλήπτη.

Σε πρίπτωση πληρωμής μέσω PayPal τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες με ποσό λιγότερο των 50€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2€.

Στην περίπτωση αλλαγής κάποιου προϊόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα της εκ νέου αποστολής, εκτός αν πρόκειται για λάθος της εταιρίας ή ελαττωματικό προϊόν που τότε η www.mariedore.gr δεσμεύεται να αποστείλει τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που έχετε ορίσει ώστε να παραλάβει το ελαττωματικό προϊόν και να σας αποστείλει το νέο με δικά της έξοδα αποστολής.

Για Κύπρο

Για πληρωμές μέσω κάρτας ή με μεταφορά ποσού μέσω τραπέζης, τα έξοδα αποστολής για Κύπρο ανέρχονται στα 12€ για παραγγελίες μικρότερες των 130€. Για παραγγελίες από 130€ και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η υπηρεσία Αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο.

Για πληρωμές μέσω PayPal, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 140€. Για παραγγελίες με ποσό λιγότερο των 140€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 14€.

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας βρίσκεται υπό επεξεργασία και θα σας παρέχει τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που παραγγείλατε (κωδικός, χρώμα, μέγεθος), την τιμή, τα έξοδα αποστολής, τον κωδικό της παραγγελίας κ.α. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε εκ νέου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον Κωδικό του δέματος και τον υπερσύνδεσμο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών, ΕΛΤΑ Courier, όπου θα μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας ταχύτατα.